Skip to main content
| Τσαμουργκέλη Άννα Μαρία | Νέα και ανακοινώσεις

10131: Νέος δωρεάν τρόπος επικοινωνίας

Αγαπητοί συνεργάτες και εκπαιδευτικοί,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την έναρξη ενός νέου, εξαιρετικά αποτελεσματικού τρόπου επικοινωνίας και υποστήριξης στο πλαίσιο της δράσης «STEM-Interactive Board Support». Για να διευκολύνουμε την επικοινωνία σας και να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη για τη χρήση του νέου τεχνολογικού εξοπλισμού στα δημόσια σχολεία, έχουμε θέσει σε λειτουργία τον πενταψήφιο αριθμό 10131.

Τι προσφέρει ο αριθμός 10131:

  • Καθημερινή Υποστήριξη: Η γραμμή είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 08:00 έως τις 20:00 για να παρέχει άμεσες λύσεις σε οποιοδήποτε τεχνικό ή άλλο ζήτημα.
  • Ελάχιστος Χρόνος Αναμονής: Εξασφαλίζουμε ελάχιστο χρόνο αναμονής για την άμεση εξυπηρέτησή σας, ώστε να μην χάνετε χρόνο και να λαμβάνετε τη βοήθεια που χρειάζεστε γρήγορα.
  • Εξατομικευμένη Βοήθεια: Εξειδικευμένοι συνεργάτες e-learning και τεχνικοί είναι στη διάθεσή σας για να απαντήσουν σε κάθε σας ερώτηση και να σας βοηθήσουν στην καλύτερη αξιοποίηση του εξοπλισμού.

Για να ενημερωθείτε πλήρως για τη νέα μας πρωτοβουλία και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό advertorial που δημοσιεύσαμε στην εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ", χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

Δείτε το Advertorial

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή βοήθεια, μην διστάσετε να καλέσετε τον πενταψήφιο αριθμό 10131. Είμαστε εδώ για να εξασφαλίσουμε την απρόσκοπτη και επιτυχημένη ενσωμάτωσή σας στη νέα εποχή της τεχνολογίας στην εκπαίδευση.


Μοιραστείτε το στα παρακάτω κοινωνικά δίκτυα