Skip to main content

Πώς μπορώ να συνδέσω το laptop/κινητό μου με τη διαδραστική οθόνη Samsung (white monitor) ασύρματα;

Μπορείτε να προβάλετε την διαδραστική οθόνη σε κοινή χρήση με υπολογιστή, κινητή συσκευή ή tablet. Πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής, η κινητή συσκευή και το tablet είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο με τη διαδραστική οθόνη.

Μέσω του path που ακολουθεί μπορείτε να ελέγξετε σε ποιο δίκτυο είναι συνδεδεμένη η οθόνη, ώστε να συνδεθείτε στο ίδιο και από το laptop.

Στο περιβάλλον του ασπροπίνακα → Κάτω Βελάκι → Μενού → Ρυθμίσεις → Σύνδεση → Δίκτυο→  Άνοιγμα ρυθμίσεων δικτύου → Ασύρματο → Επιλογές

Στη συνέχεια:

  1.    → ΕΙΣΑΓΩΓΗ → SMARTVIEW+ .
  2. Αφού εκκινήσει το SMARTVIEW+, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να συνδεθείτε με την επιθυμητή συσκευή.
  • Για κινητές συσκευές 

Κατεβάστε την εφαρμογή Samsung Signage Mobile και ανοίξτε την. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες πληκτρολογώντας τον κωδικό που φαίνεται στην διαδραστική οθόνη ώστε να προχωρήσετε σε σύζευξη.

  • Για PC

Επισκεφτείτε το URL που αναγράφετε στην διαδραστική οθόνη, χρησιμοποιώντας το PC σας. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες. Μεταβείτε στη διεύθυνση που σας επισημαίνεται στην διαδραστική οθόνη για να κατεβάσετε το πιστοποιητικό για πρώτη φορά.

Αφού συνδέσετε τη συσκευή-πελάτη με τη διαδραστική οθόνη, πρέπει να ενεργοποιήσετε μια επιλογή κοινής χρήσης από την πλήρη οθόνη, την οθόνη εφαρμογής ή την καρτέλα προγράμματος περιήγησης για να αρχίσετε την κοινή χρήση της οθόνης σας.

Μόλις έχετε ολοκληρώσει τα βήματα σύζευξης μπορείτε στη συνέχεια να επιλέξετε ποιον χρήστη από τη λίστα θέλετε να προβάλλετε προκειμένου να του δώσετε άδεια να προβάλει το υλικό του.